FRAGT & RETUR

FRAGT DANMARK (Undtagen Grønland og Færøerne)

Vi sender alle varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til den valgte udbyder med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os. maalumaalu.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten.

Vi pakker altid varerne sikkert ind, så risikoen for fragtskader minimeres.

INTERNATIONALE FORSENDELSER

maalumaalu.dk sender til det meste af verden. Priserne er bestemt efter modtagelsesland.

 

TOLD & MOMS

Hvis du bestiller fra et EU-land betaler du dansk moms, under reglerne om fri bevægelighed for varer. Hvis du bestiller fra et land uden for EU, kan der være lokale skatter og told, som vi ikke kan holdes ansvarlig for, men den danske moms vil derefter blive fratrukket. Hvis dette er tilfældet, vil du blive kontaktet af transportøren. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen på grund af varer, der afholdes i tolden. Det er så dit ansvar at kontakte transportøren og betale de ekstra omkostninger påført.

 

GENERELT

Vi sender alle varer som pakkepost, hvilket gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og / eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du straks rapportere det til den valgte leverandør, eller senest 2 dage efter modtagelsen returnere varen til os. Maalu Maalu er ikke ansvarlig for varer beskadiget under transport. Vi pakker altid varerne sikkert, således at risikoen for skader minimeres.

 

Vi sender pakker i løbet af 1-3 hverdage. Skulle der være forsinkelser i leveringen fra fragtfirmaets side, kan Maalu Maalu ikke holdes ansvarlig. Bemærk venligst, at leveringer til Bornholm og andre øer i nogle tilfælde kan vare op til 5 dage. Er det en haste levering, bedes du kontakte os på hello @ maalumaalu.dk, så vil vi gøre, hvad vi kan for at få den leveret så hurtigt som muligt.

 

Alle pakker kan spores via PostNords eller GLS' Track og Trace eller via det internationale fragtfirma. Vi emailer dit tracking nummer, når pakken er afsendt.

 

RETUR

Hvis du ønsker at returnere et køb, kan du gøre det inden for 14 dage efter modtagelsen. Bemærk at vores tæpper alle er håndlavede og at mindre irregulariteter og asymmetrier er en del af produktet. Du skal bare kontakte os på hello@maalumaalu.dk og sende varen tilbage i samme stand og i korrekt emballage til:

 

MAALU MAALU Att. Lea Allingham

Nordre Frihavnsgade 45 3 .th

2100 København Ø - Danmark

 

Når vi har modtaget varen intakt og i perfekt stand, vil vi refundere det fulde beløb til den konto, hvor købet blev trukket tilbage. Det er en betingelse, at alle returnerede varer er i samme stand, som da du modtog den. Som grundregel skal varens salgsværdi være bevaret. Du dækker selv omkostningerne for tilbagelevering. Det betyder, at vi kun accepterer varer, hvor leveringen er betalt. I Danmark kan du også fortryde / returnere ved at nægte modtagelse af pakken. Husk at beholde din postkvittering, indtil du hører fra os.